3. razmjena učenika na projektu “Bijeg od infarkta” u sklopu projekta E-medica u Medicinskoj školi Bjelovar

U petak 20.01.2023. godine, održana je treća razmjena učenika na projektu „Bijeg od infarkta” u sklopu projekta „E-medica” u prostorijama Medicinske škole Bjelovar.

Sudjelovali su učenici Tomislav Kovačić i Yazdan Fayyaz s mentorom dr. Šumskim i koordinatoricom Jagodom Nikić iz Škole za medicinske sestre Mlinarska, te učenice  Magdalena Car i Leonarda Ravlić s mentoricom Marinom Rajn iz Medicinske škole Bjelovar.

Učenici Medicinske škole Bjelovar proveli su nas kroz školu, upoznali s planom i programom škole te nam pokazali koje se aktivnosti odvijaju u njihovoj školi. Ugodna atmosfera, prelijepi doček i delikatese Bjelovarsko-Bilogorske županije uljepšali su naše zajedničko druženje, povećavajući motivaciju za aktivan rad na projektu.

Razmijenili smo prikupljene podatke, razgovarali, nadopunjavali nedostatke, dogovarali nove zadatke te razmotrili nove ideje kako bi predstavili naš projekt kroz zanimljivu edukativno–informacijsku video igru. Dogovorili smo novi termin za  sljedeću razmjenu koja će se održati u on-line.

Veselimo se ponovnom susretu!

Učenici:  Tomislav Kovačić i Yazdan Fayyaz

Scroll to Top